web tasarım
Xceed Türkiye'de!

Kia, Ceed ailesinin wagon, hatchback ve ProCeed üyelerinin ardından dördüncü modeli olan XCeed ile iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor.

Kia XCeed’in gelişmiş güvenlik, bağlantı ve bilgi-eğlence özellikleri onu CUV sınıfındaki en ileri teknolojiye sahip araçlardan biri haline getiriyor. Zilina, Slovakya’daki Avrupa üretim tesisinde Ceed beş kapılı hatchback, Ceed Sportswagon ve ProCeed beş kapılı Shooting Break ile birlikte üretilecek. Avrupa genelinde Ceed model ailesinin en yeni üyesi olarak 5 Yıl/150.000 kilometre garanti ile satışa çıkmaya başlayan model, Türkiye’de Oğuşlarkia güvencesi ile sunulmaya başlayacak.

Motor ve şanzıman seçenekleri ile de tam da istediğimiz gibi yeni nesil CEED modellerinden tanıtıdğımız 1.6 VHT Dizel motor ve 7 ileri DCT şanzıman ile ülkemiz de olacak. İlerki aylarda bir adet benzili motor da yine seçenekler arasında olmasını bekliyoruz. 

XCEED Daha Uzan Daha Yüksek!

Ceed beş kapılı hatchback’ten 60 mm daha yüksek bir arka çıkıntıya sahip model; CUV’un dinamik, coupe benzeri, görünüşünü arttırıyor. Kia XCeed, 16 veya 18 inç alüminyum alaşımlı jant seçenekleri ile yola çıkacak. Aracın Detay Sayfası için tıklayın.

Otomobilin önü ve arkası, Ceed model ailesinden daha geniş. Daha belirgin bir ızgara ve hava girişi, buz küpü imzalı LED ön farlar; arkada, belirli açılardan bakıldığında otomobilin omuzlarına doğru ilerleyen ince, yüksek teknikli LED ışık imzası ile tamamlanıyor. Bagaj kapağının ve arka tamponun üzerinden yatay olarak geçen kıvrımlı çizgiler, araca daha geniş ve daha dengeli bir duruş sağlıyor.

Aracın Detay Sayfası için tıklayın.

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılar